lørdag 19. mai 2012

12. - 18. mai 2012

Mandag ble det avholdt representantskapsmøter i KomSek Trøndelag IKS og KomRev Trøndelag IKS.

KomSek eies av 21 kommuner i N-T samt N-T fylkeskommune. Selskapet ble konstituert i 2004, og kom i drift i 2005. Hovedformålet for selskapet er å utføre den lovpålagte sekretariatsfunksjonen for deltakernes kontrollutvalg. Selskapets udisponerte mindreforbruk for 2011 på kr 890.906 ble vedtatt tilbakeført forholdsmessig til eierne.

KomRev ble etablert i 2004 av 21 kommuner i N-T og N-T fylkeskommune. Fra 01.07.08 gikk dessuten 5 kommuner i Sør-Helgeland inn som deltakere. Selskapets primære formål er å dekke deltakerkommunenes behov for revisjonstjenester.

Tirsdag ettermiddag hadde vi gruppemøte i forkant av neste ukes møterunde. Senere på kvelden var Rambøll tilstede på Rådhuset og presenterte forslag for sentrumsutvikling av Straumen i et åpent folkemøte. Mange engasjerte innbyggere møtte, og deltok aktivt med gode innspill som tas med i det videre arbeidet som skal sikre en god utvikling av hele sentrum.

Eldres Råd og Rådet for funksjonshemmede hadde møte på onsdag, der deltok varaordfører i mitt fravær.

17. mai ble en flott dag i kommunen regnværet til tross jf.ukens utgave av Inderøyningen. Selv holdt jeg tale for dagen på Sandvollan, varaordføreren holdt dagens tale på Straumen og Rådmannen i Trongsundet.

Fredag hadde jeg planleggingsmøte med adm. i forkant av Straumens dag, der kommunen stiller med stand og informasjon. Kommunens slagord "Best i lag" og samfunnsutviklingsprogrammet Inderøy 2020 vil bli sentralt i år.

Senere på fredag var det årsmøte i stiftelsen Trønderfrukt. Denne ble opprettet på stiftelsesmøte den 29.4.2009, og er en fortsettelse av A/L Trønderfrukt som ble stiftet i 1938. U.t. er kommunens representant i dette styret med Bjarne Kvistad som vara. I møtet ble Jørgen Røflo gjenvalgt som leder for 1 år.

Søndag morgen reiser jeg til London på studietur gjennom fylkeskommunens oppvekstprogram, og håper på nyttige dager med engelsk skolesystem.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar